Felhasználási feltételek

 

Az Erlendis Travel nem vállal felelősséget a túrákon keletkezett esetleges károkért, veszteségekért, balesetekért vagy betegségért. Az Erlendis Travel nem vállal felelősséget az útitervet érintő – időjárás, sztrájk vagy más, a cég hatáskörébe nem tartozó külső tényező miatti – változásokért sem. Az Erlendis Travel jogában áll az útitervet, indulási időpontokat előzetes értesítés nélkül megváltoztatni, amennyiben ezt indokoltnak látja. A repülőjáratok  (mind helyi, mind nemzetközi) változása miatt felmerülő esetleges költségeket (átfoglalási díj, extra éjszaka hotelben, extra étkezés, transzfer, stb.) minden esetben a vásárló állja. Minden vendégünknek ajánljuk, hogy az utazás megkezdése előtt kössenek utasbiztosítást.

Felelősség

Az Erlendis Travel jogában áll az útvonalak és útitervek megváltoztatása, amennyiben azt az időjárási- vagy útviszonyok indokolják. Az Erlendis Travel nem vállal felelősséget semmilyen előre nem látható esemény (repülőjárat-változás, időjárás, háború, környzeti csapás, stb.) miatti kárért, sérülésért vagy veszteségért. A honlapunkon feltüntetett útitervek és a túrák időtartama csak tájékoztató jellegű, és az út- és időjárási viszonyoknak megfelelően változhat. Célunk minden esetben a megadott időpontok pontos betartása, de előre nem látható okokból kifolyólag lehetségesek késések. Az Erlendis Travel nem vállal felelősséget a a késés miatti közvetlen vagy közvetett veszteségekért.

Foglalás

Túráink honlapunkon keresztül közvetlenül, vagy az [email protected] e-mail címre küldött e-maillel foglalhatóak. A foglalás minden esetben az előleg vagy a túra teljes összegének beérkezésével válik hivatalossá. Ha a foglalással bármilyen probléma adódik, kérjük az [email protected] e-mail címre küldjék el a probléma leírását.

Egyéni ajánlatkérés

Egyéni utak szervezése iránti érdeklődést közvetlenul a [email protected] e-mail címre küldött e-maillel, vagy az Erlendis Travel honlapján kötöltött egyéni ajánlatkérésre vonatkozó kérdőív kitöltésével fejezheti ki. Az elküldött e-mailekre és kérdőívekre két munkanapon belül válaszolunk, az egyéni ajánlat elkészültének időtartama legalább öt munkanap. Az elkészült egyéni ajánlatokban változtatás két alkalommal ingyenesen kérhető, minden ezen túlmutató változtatásért extra munkadíjat számolunk fel. Az egyéni ajánlat elfogadása a foglaló (az ajánlat teljes összegének 10%-a) befizetésével válik hivatalossá, melynek cégünk folyószámlájára való beérkezési határideje az ajánlat elfogadása utáni 14. nap. A foglalót nem áll módunkban megtéríteni, amennyiben az utat az ajánlat kérője lemondja. Az ajánlat teljes árának beérkezési határideje az út megkezdése előtti 8.hét.

Egyéni ajánlatkérésre az utazást megelőző 3. hónapig van lehetőség. Amennyiben az utazás dátuma az ajánlatkérés után kevesebb, mint 3 hónappal esedékes, a foglalás a teljes összeg beérkezésével válik hivatalossá, és az általános lemondási feltételek vontakoznak a foglalásra.

Esküvőszervezés- és foglalás

Esküvőszervezésre árajánlat közvetlenül az [email protected] e-mail címre küldött üzenettel kérhető. Az esküvő szervezésének jóváhagyása minden esetben kapacitástól függ. Az esküvőszervezés és a dátum biztosítása a teljes összeg 30%-ának beérkezésével válik hivatalossá. A teljes összeg beérkezésének határideje a ceremónia időpontja előtti 12. hét, ez után nem tudjuk garantálni az időpont változtatását vagy lemondását.

Fizetési feltételek

Foglalás online: A szolgáltatásunk díját a foglalási folyamat végén, a fizetési oldalunkra átirányítva lehet rendezni, dombornyomott bankkártyával.

Foglalás e-mailen keresztül: Az e-mailen keresztül történt foglalások esetén a szolgáltatás összegét banki átutalással, Euróban lehet rendezni. Az összeget az aznapi Euró árfolyam szerint kell utalni, melynek átszámolásához kérjük, ezt az oldalt használják: https://www.landsbankinn.is/. A teljes összeg 10%-a a foglalási biztosíték, a szolgáltatás díjának teljes összegének az utazás kezdete előtti 8. hétig kell megérkeznie.

Az oldalon feltüntetett díjak érvényessége

Az oldalunkon feltüntetett összes szolgáltatás díját a jelenlegi izlandi árak szerint adtuk meg. Az Erlendis Travel jogában áll az oldalon feltüntetett összegek megváltoztatása, ha azt bármilyen, előre nem látható eseméy (infláció, adók, stb.) indokolja. A szolgáltatás számlájának kiállítása után az árat megváltoztatni nem áll jogunkban.

Lemondás

Minden lemondásnak e-mailen keresztül kell beérkeznie az Erlendis Travelhez, az izlandi utazási irodák bevett szokása szerint.

Kiscsoportos, egyéni és self-drive utak lemondása:

10% vissza nem térítendő – ez az összeg a foglalási költségeket és az út szervezését foglalja magába.

Lemondás az utazás időpontja előtt kevesebb, mint 8, de több, mint 6 héttel: 75% visszatérítés

Lemondás az utazás időpontja előtt kevesebb, mint 6, de több, mint 4 héttel: 20% visszatérítés

Lemondás kevesebb, mint 4 héttel az utazás időpontja előtt: nincs visszatérítés.

Ha az utat az Erlendis Travel mondja le, a teljes összeget megtérítjük.

Vélemény és panasz

Célunk, hogy a legkörültekintőbb szolgáltatást nyújtsuk minden vendégünknek. Amennyiben valami okból kifolyólag elégedetlenek az általunk vagy szerződéses partnereink által nyújtott szolgáltatásokkal, kérjük, minél előbb értesítsenek erről e-mailben. Amennyiben az eset történte után nem tudnak minket rögtön értesíteni, kérjük, legkésőbb a hazautazás után 20 nappal ezt tegyék meg. Amennyiben a panasztétel ez alatt az idő alatt nem történik meg, az Erlendis Travel nem tudja biztosítani a kártérítés lehetőségét.

Ha bármilyen szolgáltatással kapcsolatos észrevétele van, kérjük, küldjön nekünk e-mailt az [email protected] e-mail címre vagy postai levelet irodánkba, az Álftamyri 12., 108-Reykjavík, Izland címre.

Ha bármilyen segítségre van szüksége, ne habozzon keresni minket az [email protected] e-mail címen!

Erlendis Travel – Álftamyri 12., 108-Reykjavík, Izland. Honlapunk: http://erlendis.com –  További információ: [email protected]

© Erlendis Travel ehf. – Reykjavík, 2017. április 19.