Esküvőt szervezni egyszerre a legörömtelibb feladat és óriási kihívás. Ezért boldogok vagyunk, ha úgy döntötök, hogy ezt a feladatot ránk bízzátok. Lelkes, hozzáértő csapatunk nem munkaként tekint az esküvőszervezésre, hanem szenvedélyesen szeretünk ezzel foglalkozni. Ha minket választotok, a szervezés kezdetétől a hazautazás napjáig mindig készenlétben leszünk, minden kérdésetekre választ adunk, hogy a legnagyobb kényelemben és biztonságban érezhessétek magatokat, és nektek csak az örömteli eseményre kelljen koncentrálnotok.

Izland az Atlanti-óceán északi részén, Grönland és Skócia között terül el. A lakott részektől alig pár kilométerre, sőt a településeken belül is gyönyörű titkos helyeket találhatunk, ahol nem fogják megzavarni a közös pillanataitokat. Ezt a napot garantáltan nem fogjátok elfelejteni, akár egy eldugott templomban, akár az érintetlen izlandi természetben mondjátok ki az igent. A sziget nem csak a szertartásnak biztosít kiváló helyszínt, de kalandos, romantikus nászutatokat is itt tölthetitek. Elmerülhettek a geotermális forrásokban, végigtúrázhatjátok a híres Landmannalaugart, és minden kanyar után újabb természeti csodát pillanthattok meg. 

Esküvői csomagjaink a következőket tartalmazzák: a ceremónia megszervezése és lebonyolítása Reykjavikban és környékén, papírmunka intézése, transzport maximum 4 fő részére, idegenvezetés az út során és a ceremónia környékén.

Igényelhető extrák: fodrász, virágkötő, sminkes, fotós, esküvői torta, szállás- és étteremfoglalás.

Ár: 175 800 koronától

Ha kérdésetek van, vagy foglalni szeretnétek, küldjetek nekünk e-mailt az [email protected] címre.